logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Drunen

Begrijp de huizenprijzen in Drunen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Drunen

Drunen is een plaats in de gemeente Heusden. Deze plaats telt volgens het CBS 45.830 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 82 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drunen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 554.740 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 82
Gemiddelde vraagprijs € 554.740
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Drunen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Drunen is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Drunen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Drunen.

Woningen recent verkocht in Drunen

Er zijn recent 82 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Drunen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Drunen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Drunen. Een eengezinswoning in Drunen komt het meest (73%) voor. Daarna komt een portiekflat met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Drunen

In Drunen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Drunen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Drunen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Drunen

Starterswoningen in Drunen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Drunen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Drunen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Drunen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Drunen

Wil je een huis kopen in Drunen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Drunen . Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Drunen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Drunen.

Bekijk alle koopwoningen in Drunen. Zoek je huurwoning in Drunen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Drunen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Drunen is 3.579 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.528 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Drunen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Drunen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Drunen

Drunen bestaat uit 11 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.