Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Heumen in Malden

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Heumen Heumen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Heumen Heumen

Verspreide huizen Heumen is een buurt in de wijk Heumen en plaats Malden binnen de gemeente Heumen. Deze buurt telt volgens het CBS 13.055 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Heumen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 731.414 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 731.414
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Heumen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Heumen is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Heumen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Heumen.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Heumen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Heumen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Heumen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Heumen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Heumen. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Heumen komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Heumen

In Verspreide huizen Heumen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Heumen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Heumen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Heumen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Heumen vergeleken met de Heumen en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Heumen Heumen

Starterswoningen in Verspreide huizen Heumen Heumen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Heumen Heumen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Heumen Heumen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Heumen Heumen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Heumen Heumen

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Heumen Heumen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Heumen Heumen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Heumen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Heumen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Heumen Heumen.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Heumen Heumen. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Heumen Heumen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Heumen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Heumen is 3.628 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.669 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Heumen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Heumen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Heumen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Heumen. De buurt zelf valt binnen de wijk Heumen in de gemeente Heumen.

Heumen Malden-West Malden-Oost Broekkant en Droge Molenhoek Kluis Verspreide huizen Malden Verspreide huizen bosgebied ten oosten kanaal Verspreide huizen Heumen Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

Alle straten van Verspreide huizen Heumen

Verspreide huizen Heumen bestaat uit 13 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.