Huizenmarkt Molenhoek in Malden (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Molenhoek

Woningmarkt Molenhoek

Molenhoek is een buurt in de wijk Heumen en plaats Malden binnen de gemeente Heumen. Deze buurt telt volgens het CBS 13.055 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molenhoek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 672.511 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 672.511
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Molenhoek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Molenhoek is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Molenhoek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Molenhoek.

Woningen recent verkocht in Molenhoek

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Molenhoek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Molenhoek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Molenhoek. Een eengezinswoning in Molenhoek komt het meest (80%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Molenhoek

In Molenhoek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Molenhoek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Molenhoek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Molenhoek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Molenhoek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Molenhoek vergeleken met de Heumen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Molenhoek waar ligt dat?

Woningen te koop Molenhoek

Wil je een huis kopen in Molenhoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Molenhoek . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Molenhoek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Molenhoek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Molenhoek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Molenhoek. Zoek je huurwoning in Molenhoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Molenhoek

Starterswoningen in Molenhoek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Molenhoek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Molenhoek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Molenhoek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Molenhoek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Molenhoek is 5.070 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Molenhoek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Molenhoek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Molenhoek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Molenhoek. De buurt zelf valt binnen de wijk Heumen in de gemeente Heumen.

Heumen Malden-West Malden-Oost Broekkant en Droge Molenhoek Kluis Verspreide huizen Malden Verspreide huizen bosgebied ten oosten kanaal Verspreide huizen Heumen Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

Alle straten van Molenhoek

Molenhoek bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.