Huizenmarkt Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal in Heumen (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

Woningmarkt Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal is een buurt in de wijk Heumen en plaats Heumen binnen de gemeente Heumen. Deze buurt telt volgens het CBS 13.055 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 650.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 650.000
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal is 87 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal. Een woonboerderij in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal komt het meest (60%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

In Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal vergeleken met de Heumen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

Starterswoningen in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal is 3.403 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal. De buurt zelf valt binnen de wijk Heumen in de gemeente Heumen.

Heumen Malden-West Malden-Oost Broekkant en Droge Molenhoek Kluis Verspreide huizen Malden Verspreide huizen bosgebied ten oosten kanaal Verspreide huizen Heumen Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

Alle straten van Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal bestaat uit 4 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.