Huizenmarkt Malden-West in Malden (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Malden-West

Woningmarkt Malden-West

Malden-West is een buurt in de wijk Heumen en plaats Malden binnen de gemeente Heumen. Deze buurt telt volgens het CBS 13.055 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Malden-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 492.864 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 492.864
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Malden-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Malden-West is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Malden-West moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Malden-West.

Woningen recent verkocht in Malden-West

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Malden-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Malden-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Malden-West. Een eengezinswoning in Malden-West komt het meest (59%) voor. Daarna komt een portiekflat met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Malden-West

In Malden-West wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Malden-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Malden-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Malden-West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Malden-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Malden-West vergeleken met de Heumen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Malden-West waar ligt dat?

Woningen te koop Malden-West

Wil je een huis kopen in Malden-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Malden-West . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Malden-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Malden-West.

Bekijk hier alle koopwoningen in Malden-West. Zoek je huurwoning in Malden-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Malden-West

Starterswoningen in Malden-West zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Malden-West zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Malden-West zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Malden-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Malden-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Malden-West is 3.521 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (3.507 euro).

Leeftijden Malden-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Malden-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Malden-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Malden-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Heumen in de gemeente Heumen.

Heumen Malden-West Malden-Oost Broekkant en Droge Molenhoek Kluis Verspreide huizen Malden Verspreide huizen bosgebied ten oosten kanaal Verspreide huizen Heumen Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

Alle straten van Malden-West

Malden-West bestaat uit 45 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.