logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Heumen

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Heumen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Heumen

Heumen is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 16.824 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heumen. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 284.601.

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 47
Gemiddelde vraagprijs € 526.685
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 284.601
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Heumen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heumen is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heumen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heumen.

Woningen recent verkocht in Heumen

Er zijn recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heumen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heumen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heumen. Een eengezinswoning in Heumen komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heumen

In Heumen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heumen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heumen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Heumen

Starterswoningen in gemeente Heumen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Heumen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Heumen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Heumen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Heumen

Wil je een huis kopen in gemeente Heumen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Heumen . Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heumen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heumen.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Heumen. Zoek je huurwoning in gemeente Heumen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heumen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heumen is 3.718 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.500 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heumen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heumen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Heumen

De gemeente Heumen telt 4 plaatsen.

Heumen Malden Nederasselt Overasselt

Wijken van Heumen

Heumen bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.