Huizenmarkt Kluis in Malden (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kluis

Woningmarkt Kluis

Kluis is een buurt in de wijk Heumen en plaats Malden binnen de gemeente Heumen. Deze buurt telt volgens het CBS 13.055 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kluis. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 716.702 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 716.702
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Kluis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kluis is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kluis moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kluis.

Woningen recent verkocht in Kluis

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kluis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kluis.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kluis. Een eengezinswoning in Kluis komt het meest (56%) voor. Daarna komt een villa met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kluis

In Kluis wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kluis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kluis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kluis
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kluis

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kluis vergeleken met de Heumen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kluis waar ligt dat?

Woningen te koop Kluis

Wil je een huis kopen in Kluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kluis . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kluis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kluis.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kluis.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kluis. Zoek je huurwoning in Kluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kluis

Starterswoningen in Kluis zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kluis zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kluis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kluis? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kluis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kluis is 3.631 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.735 euro).

Leeftijden Kluis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kluis vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kluis

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kluis. De buurt zelf valt binnen de wijk Heumen in de gemeente Heumen.

Heumen Malden-West Malden-Oost Broekkant en Droge Molenhoek Kluis Verspreide huizen Malden Verspreide huizen bosgebied ten oosten kanaal Verspreide huizen Heumen Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

Alle straten van Kluis

Kluis bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.