Huizenmarkt Broekkant en Droge in Malden (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Broekkant en Droge

Woningmarkt Broekkant en Droge

Broekkant en Droge is een buurt in de wijk Heumen en plaats Malden binnen de gemeente Heumen. Deze buurt telt volgens het CBS 13.055 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broekkant en Droge. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 576.944 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 576.944
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Broekkant en Droge

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Broekkant en Droge is 114 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Broekkant en Droge kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Broekkant en Droge

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Broekkant en Droge. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Broekkant en Droge.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Broekkant en Droge. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Broekkant en Droge. Een landhuis in Broekkant en Droge komt het meest (50%) voor. Daarna komt een villa met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Broekkant en Droge

In Broekkant en Droge wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Broekkant en Droge

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Broekkant en Droge (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Broekkant en Droge
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Broekkant en Droge

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Broekkant en Droge vergeleken met de Heumen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Broekkant en Droge waar ligt dat?

Woningen te koop Broekkant en Droge

Wil je een huis kopen in Broekkant en Droge? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Broekkant en Droge . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Broekkant en Droge alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Broekkant en Droge.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Broekkant en Droge.

Bekijk hier alle koopwoningen in Broekkant en Droge. Zoek je huurwoning in Broekkant en Droge? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Broekkant en Droge

Starterswoningen in Broekkant en Droge zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Broekkant en Droge zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Broekkant en Droge zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Broekkant en Droge? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Broekkant en Droge

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Broekkant en Droge is 1.918 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (0 euro).

Leeftijden Broekkant en Droge

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Broekkant en Droge vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Broekkant en Droge

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Broekkant en Droge. De buurt zelf valt binnen de wijk Heumen in de gemeente Heumen.

Heumen Malden-West Malden-Oost Broekkant en Droge Molenhoek Kluis Verspreide huizen Malden Verspreide huizen bosgebied ten oosten kanaal Verspreide huizen Heumen Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

Alle straten van Broekkant en Droge

Broekkant en Droge bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.