Huizenmarkt Malden-Oost in Malden (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Malden-Oost

Woningmarkt Malden-Oost

Malden-Oost is een buurt in de wijk Heumen en plaats Malden binnen de gemeente Heumen. Deze buurt telt volgens het CBS 13.055 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Malden-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 421.415 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 421.415
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Malden-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Malden-Oost is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Malden-Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Malden-Oost.

Woningen recent verkocht in Malden-Oost

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Malden-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Malden-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Malden-Oost. Een eengezinswoning in Malden-Oost komt het meest (71%) voor. Daarna komt een portiekflat met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Malden-Oost

In Malden-Oost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Malden-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Malden-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Malden-Oost
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Malden-Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Malden-Oost vergeleken met de Heumen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Malden-Oost waar ligt dat?

Woningen te koop Malden-Oost

Wil je een huis kopen in Malden-Oost? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Malden-Oost . Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Malden-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Malden-Oost.

Bekijk hier alle koopwoningen in Malden-Oost. Zoek je huurwoning in Malden-Oost? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Malden-Oost

Starterswoningen in Malden-Oost zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Malden-Oost zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Malden-Oost zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Malden-Oost? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Malden-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Malden-Oost is 3.298 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.160 euro).

Leeftijden Malden-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Malden-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Malden-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Malden-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Heumen in de gemeente Heumen.

Heumen Malden-West Malden-Oost Broekkant en Droge Molenhoek Kluis Verspreide huizen Malden Verspreide huizen bosgebied ten oosten kanaal Verspreide huizen Heumen Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

Alle straten van Malden-Oost

Malden-Oost bestaat uit 91 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.