logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Malden-Oost in Malden

Begrijp de huizenprijzen in Malden-Oost Heumen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Malden-Oost Heumen

Malden-Oost is een buurt in de wijk Heumen en plaats Malden binnen de gemeente Heumen. Deze buurt telt volgens het CBS 13.165 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Malden-Oost. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 486.661 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 19
Gemiddelde vraagprijs € 486.661
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Malden-Oost

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Malden-Oost is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Malden-Oost moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Malden-Oost.

Woningen recent verkocht in Malden-Oost

Er zijn recent 19 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Malden-Oost. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Malden-Oost.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Malden-Oost. Een eengezinswoning in Malden-Oost komt het meest (71%) voor. Daarna komt een maisonnette met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Malden-Oost

In Malden-Oost wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Malden-Oost

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Malden-Oost (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Malden-Oost

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Malden-Oost vergeleken met de Heumen en Nederland.

Huizenprijzen in Malden-Oost Heumen

Starterswoningen in Malden-Oost Heumen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Malden-Oost Heumen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Malden-Oost Heumen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Malden-Oost Heumen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Malden-Oost Heumen

Wil je een huis kopen in Malden-Oost Heumen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Malden-Oost Heumen . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Malden-Oost alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Malden-Oost.

Bekijk alle koopwoningen in Malden-Oost Heumen. Zoek je huurwoning in Malden-Oost Heumen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Malden-Oost

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Malden-Oost is 3.513 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.429 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Malden-Oost

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Malden-Oost vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Malden-Oost

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Malden-Oost. De buurt zelf valt binnen de wijk Heumen in de gemeente Heumen.

Heumen Malden-West Malden-Oost Broekkant en Droge Molenhoek Kluis Verspreide huizen Malden Verspreide huizen bosgebied ten oosten kanaal Verspreide huizen Heumen Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

Alle straten van Malden-Oost

Malden-Oost bestaat uit 91 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.