Huizenprijzen en de huizenmarkt in Malden

Begrijp de huizenprijzen in Malden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Malden

Malden is een plaats in de gemeente Heumen. Deze plaats telt volgens het CBS 16.460 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Malden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 496.848 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 49
Gemiddelde vraagprijs € 496.848
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Malden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Malden is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Malden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Malden.

Woningen recent verkocht in Malden

Er zijn recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Malden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Malden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Malden. Een eengezinswoning in Malden komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Malden

In Malden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Malden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Malden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Malden

Starterswoningen in Malden zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Malden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Malden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Malden? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Malden

Wil je een huis kopen in Malden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Malden . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Malden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Malden.

Bekijk alle koopwoningen in Malden. Zoek je huurwoning in Malden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Malden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Malden is 3.427 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.331 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Malden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Malden vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Malden

Malden bestaat uit 2 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.