logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Heumen in Heumen

Begrijp de huizenprijzen in Heumen Heumen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Heumen Heumen

Heumen is een wijk in de plaats Heumen binnen de gemeente Heumen. Deze wijk telt volgens het CBS 13.165 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heumen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 507.172 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 44
Gemiddelde vraagprijs € 507.172
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Heumen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heumen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heumen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heumen.

Woningen recent verkocht in Heumen

Er zijn recent 44 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heumen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heumen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heumen. Een eengezinswoning in Heumen komt het meest (66%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heumen

In Heumen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heumen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heumen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Heumen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Heumen vergeleken met de Heumen en Nederland.

Huizenprijzen in Heumen Heumen

Starterswoningen in Heumen Heumen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heumen Heumen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heumen Heumen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Heumen Heumen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Heumen Heumen

Wil je een huis kopen in Heumen Heumen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heumen Heumen . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heumen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heumen.

Bekijk alle koopwoningen in Heumen Heumen. Zoek je huurwoning in Heumen Heumen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Heumen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heumen is 3.685 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.520 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Heumen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heumen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Heumen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Heumen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Heumen

Heumen Malden-West Malden-Oost Broekkant en Droge Molenhoek Kluis Verspreide huizen Malden Verspreide huizen bosgebied ten oosten kanaal Verspreide huizen Heumen Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal