Huizenmarkt Heumen in Malden (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Heumen

Woningmarkt Heumen

Heumen is een wijk in de plaats Malden binnen de gemeente Heumen. Deze wijk telt volgens het CBS 13.055 inwoners. Momenteel staan er 39 woningen te koop en zijn er recent 87 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heumen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 489.148 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 39
Woningen recent verkocht 87
Gemiddelde vraagprijs € 489.148
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Heumen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Heumen is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Heumen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Heumen.

Woningen recent verkocht in Heumen

Er zijn recent 87 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Heumen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Heumen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Heumen. Een eengezinswoning in Heumen komt het meest (67%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Heumen

In Heumen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Heumen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Heumen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Heumen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Heumen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Heumen vergeleken met de Heumen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Heumen waar ligt dat?

Woningen te koop Heumen

Wil je een huis kopen in Heumen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Heumen . Er staan momenteel 39 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Heumen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Heumen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Heumen. Zoek je huurwoning in Heumen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Heumen

Starterswoningen in Heumen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Heumen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Heumen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Heumen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Heumen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Heumen is 3.520 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.425 euro).

Leeftijden Heumen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Heumen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Heumen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Heumen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Heumen

Heumen Malden-West Malden-Oost Broekkant en Droge Molenhoek Kluis Verspreide huizen Malden Verspreide huizen bosgebied ten oosten kanaal Verspreide huizen Heumen Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal