logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Malden in Malden

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Malden Heumen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Malden Heumen

Verspreide huizen Malden is een buurt in de wijk Heumen en plaats Malden binnen de gemeente Heumen. Deze buurt telt volgens het CBS 13.165 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Malden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 530.706 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 530.706
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Malden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Malden is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Malden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Malden.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Malden

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Malden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Malden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Malden. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Malden komt het meest (63%) voor. Daarna komt een maisonnette met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Malden

In Verspreide huizen Malden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Malden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Malden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Malden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Malden vergeleken met de Heumen en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Malden Heumen

Starterswoningen in Verspreide huizen Malden Heumen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Malden Heumen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Malden Heumen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Malden Heumen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Malden Heumen

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Malden Heumen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Malden Heumen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Malden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Malden.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Malden Heumen. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Malden Heumen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Malden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Malden is 3.440 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.399 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Malden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Malden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Malden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Malden. De buurt zelf valt binnen de wijk Heumen in de gemeente Heumen.

Heumen Malden-West Malden-Oost Broekkant en Droge Molenhoek Kluis Verspreide huizen Malden Verspreide huizen bosgebied ten oosten kanaal Verspreide huizen Heumen Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

Alle straten van Verspreide huizen Malden

Verspreide huizen Malden bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.