Huizenmarkt Verspreide huizen Malden in Malden (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Malden

Woningmarkt Verspreide huizen Malden

Verspreide huizen Malden is een buurt in de wijk Heumen en plaats Malden binnen de gemeente Heumen. Deze buurt telt volgens het CBS 13.055 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Malden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 603.014 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 603.014
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Malden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Malden is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Malden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Malden.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Malden

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Malden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Malden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Malden. Een eengezinswoning in Verspreide huizen Malden komt het meest (63%) voor. Daarna komt een maisonnette met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Malden

In Verspreide huizen Malden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Malden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Malden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Malden
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Malden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Malden vergeleken met de Heumen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Malden waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Malden

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Malden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Malden . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Malden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Malden.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Malden. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Malden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Malden

Starterswoningen in Verspreide huizen Malden zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Malden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Malden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Malden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Verspreide huizen Malden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Malden is 3.226 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.015 euro).

Leeftijden Verspreide huizen Malden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Malden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Malden

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Malden. De buurt zelf valt binnen de wijk Heumen in de gemeente Heumen.

Heumen Malden-West Malden-Oost Broekkant en Droge Molenhoek Kluis Verspreide huizen Malden Verspreide huizen bosgebied ten oosten kanaal Verspreide huizen Heumen Verspreide huizen bosgebied ten westen kanaal

Alle straten van Verspreide huizen Malden

Verspreide huizen Malden bestaat uit 18 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.