Huizenmarkt Cuijk Padbroek in Cuijk (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Cuijk Padbroek

Woningmarkt Cuijk Padbroek

Cuijk Padbroek is een buurt in de wijk Cuijk en plaats Cuijk binnen de gemeente Cuijk. Deze buurt telt volgens het CBS 17.930 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cuijk Padbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 320.701 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 320.701
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Cuijk Padbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cuijk Padbroek is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cuijk Padbroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Cuijk Padbroek.

Woningen recent verkocht in Cuijk Padbroek

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cuijk Padbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cuijk Padbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cuijk Padbroek. Een eengezinswoning in Cuijk Padbroek komt het meest (79%) voor. Daarna komt een galerijflat met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cuijk Padbroek

In Cuijk Padbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Cuijk Padbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Cuijk Padbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Cuijk Padbroek
Binnenring: Nederland

Cuijk Padbroek waar ligt dat?

Woningen te koop Cuijk Padbroek

Wil je een huis kopen in Cuijk Padbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cuijk Padbroek . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Cuijk Padbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cuijk Padbroek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Cuijk Padbroek. Zoek je huurwoning in Cuijk Padbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Cuijk Padbroek

Starterswoningen in Cuijk Padbroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Cuijk Padbroek zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cuijk Padbroek zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Cuijk Padbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Cuijk Padbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cuijk Padbroek is 2.467 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.088 euro).

Leeftijden Cuijk Padbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cuijk Padbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Cuijk Padbroek

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Cuijk Padbroek. De buurt zelf valt binnen de wijk Cuijk in de gemeente Cuijk.

Cuijk Padbroek Cuijk kern Cuijk industriegebied Cuijk buitengebied ten westen Cuijk Heeswijkse Kampen Cuijk buitengebied ten zuid-westen Cuijk De Valuwe