Huizenmarkt Cuijk Heeswijkse Kampen in Cuijk (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Cuijk Heeswijkse Kampen

Woningmarkt Cuijk Heeswijkse Kampen

Cuijk Heeswijkse Kampen is een buurt in de wijk Cuijk en plaats Cuijk binnen de gemeente Cuijk. Deze buurt telt volgens het CBS 17.930 inwoners. Momenteel staan er 20 woningen te koop en zijn er recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cuijk Heeswijkse Kampen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 608.266 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 20
Woningen recent verkocht 30
Gemiddelde vraagprijs € 608.266
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Cuijk Heeswijkse Kampen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cuijk Heeswijkse Kampen is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cuijk Heeswijkse Kampen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Cuijk Heeswijkse Kampen

Er zijn recent 30 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cuijk Heeswijkse Kampen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cuijk Heeswijkse Kampen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cuijk Heeswijkse Kampen. Een eengezinswoning in Cuijk Heeswijkse Kampen komt het meest (57%) voor. Daarna komt een galerijflat met 21% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cuijk Heeswijkse Kampen

In Cuijk Heeswijkse Kampen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Cuijk Heeswijkse Kampen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Cuijk Heeswijkse Kampen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Cuijk Heeswijkse Kampen
Binnenring: Nederland

Cuijk Heeswijkse Kampen waar ligt dat?

Woningen te koop Cuijk Heeswijkse Kampen

Wil je een huis kopen in Cuijk Heeswijkse Kampen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cuijk Heeswijkse Kampen . Er staan momenteel 20 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cuijk Heeswijkse Kampen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cuijk Heeswijkse Kampen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Cuijk Heeswijkse Kampen. Zoek je huurwoning in Cuijk Heeswijkse Kampen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Cuijk Heeswijkse Kampen

Starterswoningen in Cuijk Heeswijkse Kampen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Cuijk Heeswijkse Kampen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cuijk Heeswijkse Kampen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Cuijk Heeswijkse Kampen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Cuijk Heeswijkse Kampen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cuijk Heeswijkse Kampen is 3.258 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.054 euro).

Leeftijden Cuijk Heeswijkse Kampen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cuijk Heeswijkse Kampen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Cuijk Heeswijkse Kampen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Cuijk Heeswijkse Kampen. De buurt zelf valt binnen de wijk Cuijk in de gemeente Cuijk.

Cuijk Padbroek Cuijk kern Cuijk industriegebied Cuijk buitengebied ten westen Cuijk Heeswijkse Kampen Cuijk buitengebied ten zuid-westen Cuijk De Valuwe