Alle woningmarktinfo Cuijk in Cuijk

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Cuijk

Een eerste blik op Cuijk

Cuijk is een wijk in de gemeente Cuijk. Deze wijk telt volgens het CBS 17.930 inwoners. Momenteel staan er 59 woningen te koop en zijn er recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cuijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 471.807 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 59
Woningen recent verkocht 45
Gemiddelde vraagprijs € 471.807
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Cuijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cuijk is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cuijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Cuijk.

Woningen recent verkocht in Cuijk

Er zijn recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cuijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cuijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cuijk. Een eengezinswoning in Cuijk komt het meest (56%) voor. Daarna komt een portiekflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cuijk

In Cuijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Cuijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Cuijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Cuijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Cuijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Cuijk vergeleken met de Cuijk en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Cuijk waar ligt dat?

Woningen te koop in Cuijk

Wil je een huis kopen in Cuijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cuijk . Er staan momenteel 59 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cuijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cuijk.

Zoek je huurwoning in Cuijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Cuijk.

Huizenprijzen in Cuijk

Starterswoningen in Cuijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Cuijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cuijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Cuijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Cuijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cuijk is 3.168 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.682 euro).

Leeftijden Cuijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cuijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Cuijk

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Cuijk? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Cuijk

Cuijk Padbroek Cuijk kern Cuijk industriegebied Cuijk buitengebied ten westen Cuijk Heeswijkse Kampen Cuijk buitengebied ten zuid-westen Cuijk De Valuwe