De Huizenmarkt gemeente Cuijk (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Cuijk

Woningmarkt Cuijk

Cuijk is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 24.925 inwoners. Momenteel staan er 78 woningen te koop en zijn er recent 96 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cuijk. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 78
Woningen recent verkocht 96
Gemiddelde vraagprijs € 474.708
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Cuijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cuijk is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cuijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Cuijk.

Woningen recent verkocht in Cuijk

Er zijn recent 96 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cuijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cuijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cuijk. Een eengezinswoning in Cuijk komt het meest (60%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cuijk

In Cuijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Cuijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Cuijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Cuijk
Binnenring: Nederland

Cuijk waar ligt dat?

Woningen te koop Cuijk

Wil je een huis kopen in Cuijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cuijk . Er staan momenteel 78 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cuijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cuijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Cuijk. Zoek je huurwoning in Cuijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Cuijk

Starterswoningen in Cuijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Cuijk zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cuijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Cuijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Cuijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cuijk is 3.116 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.846 euro).

Leeftijden Cuijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cuijk vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Cuijk

De gemeente Cuijk telt 7 plaatsen.

Beers NB Cuijk Haps Katwijk NB Linden Sint Agatha Vianen NB

Alle wijken van Cuijk

Cuijk bestaat uit 7 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.