Huizenmarkt Cuijk kern in Cuijk (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Cuijk kern

Woningmarkt Cuijk kern

Cuijk kern is een buurt in de wijk Cuijk en plaats Cuijk binnen de gemeente Cuijk. Deze buurt telt volgens het CBS 17.930 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cuijk kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 440.752 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 18
Gemiddelde vraagprijs € 440.752
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Cuijk kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cuijk kern is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cuijk kern moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Cuijk kern.

Woningen recent verkocht in Cuijk kern

Er zijn recent 18 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cuijk kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cuijk kern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cuijk kern. Een portiekflat in Cuijk kern komt het meest (43%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cuijk kern

In Cuijk kern wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Cuijk kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Cuijk kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Cuijk kern
Binnenring: Nederland

Cuijk kern waar ligt dat?

Woningen te koop Cuijk kern

Wil je een huis kopen in Cuijk kern? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cuijk kern . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cuijk kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cuijk kern.

Bekijk hier alle koopwoningen in Cuijk kern. Zoek je huurwoning in Cuijk kern? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Cuijk kern

Starterswoningen in Cuijk kern zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Cuijk kern zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cuijk kern zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Cuijk kern? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Cuijk kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cuijk kern is 3.310 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.961 euro).

Leeftijden Cuijk kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cuijk kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Cuijk kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Cuijk kern. De buurt zelf valt binnen de wijk Cuijk in de gemeente Cuijk.

Cuijk Padbroek Cuijk kern Cuijk industriegebied Cuijk buitengebied ten westen Cuijk Heeswijkse Kampen Cuijk buitengebied ten zuid-westen Cuijk De Valuwe