Huizenmarkt Cuijk buitengebied ten westen in Cuijk (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Cuijk buitengebied ten westen

Woningmarkt Cuijk buitengebied ten westen

Cuijk buitengebied ten westen is een buurt in de wijk Cuijk en plaats Cuijk binnen de gemeente Cuijk. Deze buurt telt volgens het CBS 17.930 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cuijk buitengebied ten westen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.495.000 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.495.000
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Cuijk buitengebied ten westen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cuijk buitengebied ten westen is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cuijk buitengebied ten westen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Cuijk buitengebied ten westen.

Woningen recent verkocht in Cuijk buitengebied ten westen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cuijk buitengebied ten westen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cuijk buitengebied ten westen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Cuijk buitengebied ten westen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cuijk buitengebied ten westen. Een woonboerderij in Cuijk buitengebied ten westen komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Cuijk buitengebied ten westen

In Cuijk buitengebied ten westen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Cuijk buitengebied ten westen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Cuijk buitengebied ten westen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Cuijk buitengebied ten westen
Binnenring: Nederland

Cuijk buitengebied ten westen waar ligt dat?

Woningen te koop Cuijk buitengebied ten westen

Wil je een huis kopen in Cuijk buitengebied ten westen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cuijk buitengebied ten westen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cuijk buitengebied ten westen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cuijk buitengebied ten westen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Cuijk buitengebied ten westen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Cuijk buitengebied ten westen. Zoek je huurwoning in Cuijk buitengebied ten westen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Cuijk buitengebied ten westen

Starterswoningen in Cuijk buitengebied ten westen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Cuijk buitengebied ten westen zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cuijk buitengebied ten westen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Cuijk buitengebied ten westen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Cuijk buitengebied ten westen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cuijk buitengebied ten westen is 3.700 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.571 euro).

Leeftijden Cuijk buitengebied ten westen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cuijk buitengebied ten westen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Cuijk buitengebied ten westen

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Cuijk buitengebied ten westen. De buurt zelf valt binnen de wijk Cuijk in de gemeente Cuijk.

Cuijk Padbroek Cuijk kern Cuijk industriegebied Cuijk buitengebied ten westen Cuijk Heeswijkse Kampen Cuijk buitengebied ten zuid-westen Cuijk De Valuwe