Huizenmarkt Cuijk industriegebied in Cuijk (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Cuijk industriegebied

Woningmarkt Cuijk industriegebied

Cuijk industriegebied is een buurt in de wijk Cuijk en plaats Cuijk binnen de gemeente Cuijk. Deze buurt telt volgens het CBS 17.930 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cuijk industriegebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 627.167 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 627.167
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Cuijk industriegebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cuijk industriegebied is 42 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cuijk industriegebied kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Cuijk industriegebied

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cuijk industriegebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cuijk industriegebied.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Cuijk industriegebied. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cuijk industriegebied. Een eengezinswoning in Cuijk industriegebied komt het meest (41%) voor. Daarna komt een villa met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cuijk industriegebied

In Cuijk industriegebied wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Cuijk industriegebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Cuijk industriegebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Cuijk industriegebied
Binnenring: Nederland

Cuijk industriegebied waar ligt dat?

Woningen te koop Cuijk industriegebied

Wil je een huis kopen in Cuijk industriegebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cuijk industriegebied . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cuijk industriegebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cuijk industriegebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Cuijk industriegebied. Zoek je huurwoning in Cuijk industriegebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Cuijk industriegebied

Starterswoningen in Cuijk industriegebied zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Cuijk industriegebied zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cuijk industriegebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Cuijk industriegebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Cuijk industriegebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cuijk industriegebied is 3.046 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.432 euro).

Leeftijden Cuijk industriegebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cuijk industriegebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Cuijk industriegebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Cuijk industriegebied. De buurt zelf valt binnen de wijk Cuijk in de gemeente Cuijk.

Cuijk Padbroek Cuijk kern Cuijk industriegebied Cuijk buitengebied ten westen Cuijk Heeswijkse Kampen Cuijk buitengebied ten zuid-westen Cuijk De Valuwe

Alle straten van Cuijk industriegebied

Cuijk industriegebied bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Heiligenberg