logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Bodegraven-Reeuwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Bodegraven-Reeuwijk is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 36.308 inwoners. Momenteel staan er 53 woningen te koop en zijn er recent 131 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bodegraven-Reeuwijk. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 374.857.

Woningen te koop 53
Woningen recent verkocht 131
Gemiddelde vraagprijs € 651.400
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 374.857
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Bodegraven-Reeuwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bodegraven-Reeuwijk is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bodegraven-Reeuwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bodegraven-Reeuwijk.

Woningen recent verkocht in Bodegraven-Reeuwijk

Er zijn recent 131 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bodegraven-Reeuwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bodegraven-Reeuwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bodegraven-Reeuwijk. Een eengezinswoning in Bodegraven-Reeuwijk komt het meest (62%) voor. Daarna komt een portiekflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bodegraven-Reeuwijk

In Bodegraven-Reeuwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bodegraven-Reeuwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bodegraven-Reeuwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Starterswoningen in gemeente Bodegraven-Reeuwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Bodegraven-Reeuwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Bodegraven-Reeuwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Bodegraven-Reeuwijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Wil je een huis kopen in gemeente Bodegraven-Reeuwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Bodegraven-Reeuwijk . Er staan momenteel 53 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bodegraven-Reeuwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bodegraven-Reeuwijk.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Zoek je huurwoning in gemeente Bodegraven-Reeuwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bodegraven-Reeuwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bodegraven-Reeuwijk is 3.919 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.849 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bodegraven-Reeuwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bodegraven-Reeuwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Bodegraven-Reeuwijk

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk telt 5 plaatsen.

Bodegraven Driebruggen Nieuwerbrug aan den Rijn Reeuwijk Waarder

Wijken van Bodegraven-Reeuwijk

Bodegraven-Reeuwijk bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.