De Huizenmarkt gemeente Bodegraven-Reeuwijk (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Bodegraven-Reeuwijk

Woningmarkt Bodegraven-Reeuwijk

Bodegraven-Reeuwijk is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 37.315 inwoners. Momenteel staan er 138 woningen te koop en zijn er recent 130 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bodegraven-Reeuwijk. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 138
Woningen recent verkocht 130
Gemiddelde vraagprijs € 647.346
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Bodegraven-Reeuwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bodegraven-Reeuwijk is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bodegraven-Reeuwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bodegraven-Reeuwijk.

Woningen recent verkocht in Bodegraven-Reeuwijk

Er zijn recent 130 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bodegraven-Reeuwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bodegraven-Reeuwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bodegraven-Reeuwijk. Een eengezinswoning in Bodegraven-Reeuwijk komt het meest (60%) voor. Daarna komt een portiekflat met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bodegraven-Reeuwijk

In Bodegraven-Reeuwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bodegraven-Reeuwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bodegraven-Reeuwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Bodegraven-Reeuwijk
Binnenring: Nederland

Bodegraven-Reeuwijk waar ligt dat?

Woningen te koop Bodegraven-Reeuwijk

Wil je een huis kopen in Bodegraven-Reeuwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bodegraven-Reeuwijk . Er staan momenteel 138 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bodegraven-Reeuwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bodegraven-Reeuwijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Bodegraven-Reeuwijk. Zoek je huurwoning in Bodegraven-Reeuwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Bodegraven-Reeuwijk

Starterswoningen in Bodegraven-Reeuwijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bodegraven-Reeuwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bodegraven-Reeuwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Bodegraven-Reeuwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Bodegraven-Reeuwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bodegraven-Reeuwijk is 3.800 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.386 euro).

Leeftijden Bodegraven-Reeuwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bodegraven-Reeuwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Bodegraven-Reeuwijk

De gemeente Bodegraven-Reeuwijk telt 5 plaatsen.

Bodegraven Driebruggen Nieuwerbrug aan den Rijn Reeuwijk Waarder

Alle wijken van Bodegraven-Reeuwijk

Bodegraven-Reeuwijk bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.