logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Nieuwerbrug aan den Rijn in Nieuwerbrug aan den Rijn

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwerbrug aan den Rijn Bodegraven-Reeuwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwerbrug aan den Rijn Bodegraven-Reeuwijk

Nieuwerbrug aan den Rijn is een wijk in de plaats Nieuwerbrug aan den Rijn binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Deze wijk telt volgens het CBS 1.880 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwerbrug aan den Rijn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 503.186 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 503.186
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Nieuwerbrug aan den Rijn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwerbrug aan den Rijn is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwerbrug aan den Rijn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Woningen recent verkocht in Nieuwerbrug aan den Rijn

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwerbrug aan den Rijn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwerbrug aan den Rijn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwerbrug aan den Rijn. Een eengezinswoning in Nieuwerbrug aan den Rijn komt het meest (74%) voor. Daarna komt een villa met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwerbrug aan den Rijn

In Nieuwerbrug aan den Rijn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwerbrug aan den Rijn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwerbrug aan den Rijn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Nieuwerbrug aan den Rijn

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nieuwerbrug aan den Rijn vergeleken met de Bodegraven-Reeuwijk en Nederland.

Huizenprijzen in Nieuwerbrug aan den Rijn Bodegraven-Reeuwijk

Starterswoningen in Nieuwerbrug aan den Rijn Bodegraven-Reeuwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwerbrug aan den Rijn Bodegraven-Reeuwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwerbrug aan den Rijn Bodegraven-Reeuwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwerbrug aan den Rijn Bodegraven-Reeuwijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwerbrug aan den Rijn Bodegraven-Reeuwijk

Wil je een huis kopen in Nieuwerbrug aan den Rijn Bodegraven-Reeuwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwerbrug aan den Rijn Bodegraven-Reeuwijk . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwerbrug aan den Rijn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwerbrug aan den Rijn Bodegraven-Reeuwijk. Zoek je huurwoning in Nieuwerbrug aan den Rijn Bodegraven-Reeuwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwerbrug aan den Rijn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwerbrug aan den Rijn is 3.825 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.974 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwerbrug aan den Rijn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwerbrug aan den Rijn vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Nieuwerbrug aan den Rijn

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Nieuwerbrug aan den Rijn? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Nieuwerbrug aan den Rijn

Nieuwerbrug aan den Rijn buitengebied Nieuwerbrug aan den Rijn Kern Dammekant J.C. Hoogendoornlaan Oud-Bodegraafseweg Dronenwijk Broekvelden Groote Wetering Zuidzijde