De Huizenmarkt in Reeuwijk (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Reeuwijk

Woningmarkt Reeuwijk

Reeuwijk is een plaats in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Deze plaats telt volgens het CBS 37.315 inwoners. Momenteel staan er 42 woningen te koop en zijn er recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reeuwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 877.552 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 42
Woningen recent verkocht 58
Gemiddelde vraagprijs € 877.552
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Reeuwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Reeuwijk is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Reeuwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Reeuwijk.

Woningen recent verkocht in Reeuwijk

Er zijn recent 58 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reeuwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Reeuwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Reeuwijk. Een eengezinswoning in Reeuwijk komt het meest (58%) voor. Daarna komt een villa met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Reeuwijk

In Reeuwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Reeuwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Reeuwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Reeuwijk
Binnenring: Nederland

Reeuwijk waar ligt dat?

Woningen te koop Reeuwijk

Wil je een huis kopen in Reeuwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Reeuwijk . Er staan momenteel 42 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Reeuwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Reeuwijk.

Bekijk hier alle koopwoningen in Reeuwijk. Zoek je huurwoning in Reeuwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Reeuwijk

Starterswoningen in Reeuwijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Reeuwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Reeuwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Reeuwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Reeuwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Reeuwijk is 4.130 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.456 euro).

Leeftijden Reeuwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Reeuwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Reeuwijk

Reeuwijk bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.