logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Reeuwijk

Begrijp de huizenprijzen in Reeuwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Reeuwijk

Reeuwijk is een plaats in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Deze plaats telt volgens het CBS 36.308 inwoners. Momenteel staan er 27 woningen te koop en zijn er recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reeuwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 926.943 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 27
Woningen recent verkocht 47
Gemiddelde vraagprijs € 926.943
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Reeuwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Reeuwijk is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Reeuwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Reeuwijk.

Woningen recent verkocht in Reeuwijk

Er zijn recent 47 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reeuwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Reeuwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Reeuwijk. Een eengezinswoning in Reeuwijk komt het meest (58%) voor. Daarna komt een villa met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Reeuwijk

In Reeuwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Reeuwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Reeuwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Reeuwijk

Starterswoningen in Reeuwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Reeuwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Reeuwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Reeuwijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Reeuwijk

Wil je een huis kopen in Reeuwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Reeuwijk . Er staan momenteel 27 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Reeuwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Reeuwijk.

Bekijk alle koopwoningen in Reeuwijk. Zoek je huurwoning in Reeuwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Reeuwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Reeuwijk is 5.025 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.130 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Reeuwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Reeuwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Reeuwijk

Reeuwijk bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.