Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nieuwerbrug aan den Rijn

Begrijp de huizenprijzen in Nieuwerbrug aan den Rijn met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nieuwerbrug aan den Rijn

Nieuwerbrug aan den Rijn is een plaats in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Deze plaats telt volgens het CBS 37.315 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwerbrug aan den Rijn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 613.329 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 17
Gemiddelde vraagprijs € 613.329
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Nieuwerbrug aan den Rijn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwerbrug aan den Rijn is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwerbrug aan den Rijn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Woningen recent verkocht in Nieuwerbrug aan den Rijn

Er zijn recent 17 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwerbrug aan den Rijn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwerbrug aan den Rijn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwerbrug aan den Rijn. Een eengezinswoning in Nieuwerbrug aan den Rijn komt het meest (74%) voor. Daarna komt een villa met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwerbrug aan den Rijn

In Nieuwerbrug aan den Rijn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nieuwerbrug aan den Rijn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nieuwerbrug aan den Rijn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nieuwerbrug aan den Rijn

Starterswoningen in Nieuwerbrug aan den Rijn zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwerbrug aan den Rijn zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwerbrug aan den Rijn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nieuwerbrug aan den Rijn? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nieuwerbrug aan den Rijn

Wil je een huis kopen in Nieuwerbrug aan den Rijn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwerbrug aan den Rijn . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwerbrug aan den Rijn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Bekijk alle koopwoningen in Nieuwerbrug aan den Rijn. Zoek je huurwoning in Nieuwerbrug aan den Rijn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nieuwerbrug aan den Rijn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwerbrug aan den Rijn is 3.888 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.763 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nieuwerbrug aan den Rijn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwerbrug aan den Rijn vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nieuwerbrug aan den Rijn

Nieuwerbrug aan den Rijn bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.