Nieuwerbrug aan den Rijn in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nieuwerbrug aan den Rijn

Een eerste blik op Nieuwerbrug aan den Rijn

Nieuwerbrug aan den Rijn is een plaats in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Deze plaats telt volgens het CBS 37.315 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Nieuwerbrug aan den Rijn. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 635.945 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 11
Gemiddelde vraagprijs € 635.945
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Nieuwerbrug aan den Rijn

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nieuwerbrug aan den Rijn is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nieuwerbrug aan den Rijn moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Woningen recent verkocht in Nieuwerbrug aan den Rijn

Er zijn recent 11 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nieuwerbrug aan den Rijn. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nieuwerbrug aan den Rijn.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nieuwerbrug aan den Rijn. Een eengezinswoning in Nieuwerbrug aan den Rijn komt het meest (70%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nieuwerbrug aan den Rijn

In Nieuwerbrug aan den Rijn wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nieuwerbrug aan den Rijn

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nieuwerbrug aan den Rijn (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nieuwerbrug aan den Rijn
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Nieuwerbrug aan den Rijn

Wil je een huis kopen in Nieuwerbrug aan den Rijn? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nieuwerbrug aan den Rijn . Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nieuwerbrug aan den Rijn alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Zoek je huurwoning in Nieuwerbrug aan den Rijn? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Nieuwerbrug aan den Rijn.

Huizenprijzen in Nieuwerbrug aan den Rijn

Starterswoningen in Nieuwerbrug aan den Rijn zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nieuwerbrug aan den Rijn zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nieuwerbrug aan den Rijn zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nieuwerbrug aan den Rijn? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nieuwerbrug aan den Rijn

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nieuwerbrug aan den Rijn is 3.163 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.903 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Nieuwerbrug aan den Rijn is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Nieuwerbrug aan den Rijn

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nieuwerbrug aan den Rijn vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nieuwerbrug aan den Rijn

Nieuwerbrug aan den Rijn bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen