logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Aarder in Waarder

Begrijp de huizenprijzen in Aarder Bodegraven-Reeuwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Aarder Bodegraven-Reeuwijk

Aarder is een wijk in de plaats Waarder binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Deze wijk telt volgens het CBS 1.650 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aarder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 674.938 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 674.938
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Aarder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Aarder is 31 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Aarder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Aarder.

Woningen recent verkocht in Aarder

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Aarder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Aarder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Aarder. Een eengezinswoning in Aarder komt het meest (79%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Aarder

In Aarder wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Aarder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Aarder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Aarder

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Aarder vergeleken met de Bodegraven-Reeuwijk en Nederland.

Huizenprijzen in Aarder Bodegraven-Reeuwijk

Starterswoningen in Aarder Bodegraven-Reeuwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Aarder Bodegraven-Reeuwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Aarder Bodegraven-Reeuwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Aarder Bodegraven-Reeuwijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Aarder Bodegraven-Reeuwijk

Wil je een huis kopen in Aarder Bodegraven-Reeuwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Aarder Bodegraven-Reeuwijk . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Aarder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Aarder.

Bekijk alle koopwoningen in Aarder Bodegraven-Reeuwijk. Zoek je huurwoning in Aarder Bodegraven-Reeuwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Aarder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Aarder is 4.263 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.815 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Aarder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Aarder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Aarder

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Aarder? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Aarder

Waarder-West Waarder Kern Waarder-Oost Reeuwijk Brug Zoutman Ravensberg Sluipwijk Platteweg Gravekoop Twaalfmorgen Oukoop Abessinië