Huizenprijzen en de huizenmarkt in Bodegraven

Begrijp de huizenprijzen in Bodegraven met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bodegraven

Bodegraven is een plaats in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Deze plaats telt volgens het CBS 37.315 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 71 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bodegraven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 501.234 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 71
Gemiddelde vraagprijs € 501.234
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Bodegraven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bodegraven is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bodegraven moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bodegraven.

Woningen recent verkocht in Bodegraven

Er zijn recent 71 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bodegraven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bodegraven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bodegraven. Een eengezinswoning in Bodegraven komt het meest (59%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bodegraven

In Bodegraven wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bodegraven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bodegraven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Bodegraven

Starterswoningen in Bodegraven zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Bodegraven zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bodegraven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bodegraven? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bodegraven

Wil je een huis kopen in Bodegraven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bodegraven . Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Bodegraven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bodegraven.

Bekijk alle koopwoningen in Bodegraven. Zoek je huurwoning in Bodegraven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bodegraven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bodegraven is 3.664 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.582 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bodegraven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bodegraven vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Bodegraven

Bodegraven bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.