Alle woningmarktinfo Waarder in gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Waarder

Een eerste blik op Waarder

Waarder is een plaats in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Deze plaats telt volgens het CBS 37.315 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waarder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 426.620 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 426.620
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Waarder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Waarder is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Waarder moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Waarder.

Woningen recent verkocht in Waarder

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waarder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Waarder.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Waarder. Een eengezinswoning in Waarder komt het meest (78%) voor. Daarna komt een bungalow met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Waarder

In Waarder wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Waarder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Waarder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Waarder
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Waarder

Wil je een huis kopen in Waarder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Waarder . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Waarder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Waarder.

Zoek je huurwoning in Waarder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Waarder.

Huizenprijzen in Waarder

Starterswoningen in Waarder zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Waarder zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Waarder zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Waarder? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Waarder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Waarder is 3.500 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.853 euro).

Leeftijden Waarder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Waarder vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Waarder

Waarder bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen