logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Reeuwijk-Dorp in Reeuwijk

Begrijp de huizenprijzen in Reeuwijk-Dorp Bodegraven-Reeuwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Reeuwijk-Dorp Bodegraven-Reeuwijk

Reeuwijk-Dorp is een wijk in de plaats Reeuwijk binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Deze wijk telt volgens het CBS 2.160 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reeuwijk-Dorp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 750.394 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 750.394
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Reeuwijk-Dorp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Reeuwijk-Dorp is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Reeuwijk-Dorp kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Reeuwijk-Dorp

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Reeuwijk-Dorp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Reeuwijk-Dorp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Reeuwijk-Dorp. Een eengezinswoning in Reeuwijk-Dorp komt het meest (71%) voor. Daarna komt een villa met 12% het meest voor.

Gezinssamenstelling Reeuwijk-Dorp

In Reeuwijk-Dorp wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Reeuwijk-Dorp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Reeuwijk-Dorp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Reeuwijk-Dorp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Reeuwijk-Dorp vergeleken met de Bodegraven-Reeuwijk en Nederland.

Huizenprijzen in Reeuwijk-Dorp Bodegraven-Reeuwijk

Starterswoningen in Reeuwijk-Dorp Bodegraven-Reeuwijk zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Reeuwijk-Dorp Bodegraven-Reeuwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Reeuwijk-Dorp Bodegraven-Reeuwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Reeuwijk-Dorp Bodegraven-Reeuwijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Reeuwijk-Dorp Bodegraven-Reeuwijk

Wil je een huis kopen in Reeuwijk-Dorp Bodegraven-Reeuwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Reeuwijk-Dorp Bodegraven-Reeuwijk . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Reeuwijk-Dorp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Reeuwijk-Dorp.

Bekijk alle koopwoningen in Reeuwijk-Dorp Bodegraven-Reeuwijk. Zoek je huurwoning in Reeuwijk-Dorp Bodegraven-Reeuwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Reeuwijk-Dorp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Reeuwijk-Dorp is 5.221 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.186 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Reeuwijk-Dorp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Reeuwijk-Dorp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Reeuwijk-Dorp

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Reeuwijk-Dorp? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Reeuwijk-Dorp

Randenburg Middelburg Tempel Reeuwijk-Dorp Kern Oud-Reeuwijk Weijland