De Huizenmarkt in Driebruggen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Driebruggen

Woningmarkt Driebruggen

Driebruggen is een plaats in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Deze plaats telt volgens het CBS 37.315 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driebruggen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 552.096 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 552.096
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Driebruggen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Driebruggen is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Driebruggen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Driebruggen.

Woningen recent verkocht in Driebruggen

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driebruggen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Driebruggen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Driebruggen. Een eengezinswoning in Driebruggen komt het meest (85%) voor. Daarna komt een maisonnette met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Driebruggen

In Driebruggen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Driebruggen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Driebruggen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Driebruggen
Binnenring: Nederland

Driebruggen waar ligt dat?

Woningen te koop Driebruggen

Wil je een huis kopen in Driebruggen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Driebruggen . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Driebruggen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Driebruggen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Driebruggen. Zoek je huurwoning in Driebruggen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Driebruggen

Starterswoningen in Driebruggen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Driebruggen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Driebruggen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Driebruggen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Driebruggen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Driebruggen is 3.645 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.264 euro).

Leeftijden Driebruggen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Driebruggen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Driebruggen

Driebruggen bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.