logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Driebruggen

Begrijp de huizenprijzen in Driebruggen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Driebruggen

Driebruggen is een plaats in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Deze plaats telt volgens het CBS 36.308 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driebruggen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 565.021 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 565.021
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Driebruggen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Driebruggen is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Driebruggen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Driebruggen.

Woningen recent verkocht in Driebruggen

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driebruggen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Driebruggen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Driebruggen. Een eengezinswoning in Driebruggen komt het meest (85%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Driebruggen

In Driebruggen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Driebruggen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Driebruggen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Driebruggen

Starterswoningen in Driebruggen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Driebruggen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Driebruggen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Driebruggen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Driebruggen

Wil je een huis kopen in Driebruggen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Driebruggen . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Driebruggen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Driebruggen.

Bekijk alle koopwoningen in Driebruggen. Zoek je huurwoning in Driebruggen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Driebruggen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Driebruggen is 4.042 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.443 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Driebruggen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Driebruggen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Driebruggen

Driebruggen bestaat uit 9 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.