logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Driebruggen in Driebruggen

Begrijp de huizenprijzen in Driebruggen Bodegraven-Reeuwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Driebruggen Bodegraven-Reeuwijk

Driebruggen is een wijk in de plaats Driebruggen binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Deze wijk telt volgens het CBS 1.880 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driebruggen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 621.588 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 621.588
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Driebruggen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Driebruggen is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Driebruggen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Driebruggen.

Woningen recent verkocht in Driebruggen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driebruggen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Driebruggen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Driebruggen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Driebruggen

In Driebruggen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Driebruggen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Driebruggen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Driebruggen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Driebruggen vergeleken met de Bodegraven-Reeuwijk en Nederland.

Woningen te koop Driebruggen Bodegraven-Reeuwijk

Wil je een huis kopen in Driebruggen Bodegraven-Reeuwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Driebruggen Bodegraven-Reeuwijk . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Driebruggen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Driebruggen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Driebruggen Bodegraven-Reeuwijk.

Bekijk alle koopwoningen in Driebruggen Bodegraven-Reeuwijk. Zoek je huurwoning in Driebruggen Bodegraven-Reeuwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Driebruggen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Driebruggen is 4.263 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.203 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Driebruggen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Driebruggen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Driebruggen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Driebruggen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Driebruggen

Driebruggen Hogebrug Hoogeind Laageind