logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Driebruggen in Driebruggen

Begrijp de huizenprijzen in Driebruggen Bodegraven-Reeuwijk met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Driebruggen Bodegraven-Reeuwijk

Driebruggen is een wijk in de plaats Driebruggen binnen de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Deze wijk telt volgens het CBS 2.100 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driebruggen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 675.556 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 675.556
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Driebruggen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Driebruggen is 34 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Driebruggen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Driebruggen.

Woningen recent verkocht in Driebruggen

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driebruggen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Driebruggen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Driebruggen. Een eengezinswoning in Driebruggen komt het meest (85%) voor. Daarna komt een villa met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Driebruggen

In Driebruggen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Driebruggen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Driebruggen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Driebruggen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Driebruggen vergeleken met de Bodegraven-Reeuwijk en Nederland.

Huizenprijzen in Driebruggen Bodegraven-Reeuwijk

Starterswoningen in Driebruggen Bodegraven-Reeuwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Driebruggen Bodegraven-Reeuwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Driebruggen Bodegraven-Reeuwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Driebruggen Bodegraven-Reeuwijk? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Driebruggen Bodegraven-Reeuwijk

Wil je een huis kopen in Driebruggen Bodegraven-Reeuwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Driebruggen Bodegraven-Reeuwijk . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Driebruggen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Driebruggen.

Bekijk alle koopwoningen in Driebruggen Bodegraven-Reeuwijk. Zoek je huurwoning in Driebruggen Bodegraven-Reeuwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Driebruggen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Driebruggen is 4.042 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.443 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Driebruggen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Driebruggen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Driebruggen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Driebruggen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Driebruggen

Laageind Driebruggen Kern Hoogeind Hogebrug Oud-Reeuwijk Tempel Middelburg Randenburg Verspreide huizen polder Middelburg Verspreide huizen polder Reeuwijk Reeuwijk Dorp