logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Garderen

Begrijp de huizenprijzen in Garderen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Garderen

Garderen is een plaats in de gemeente Barneveld. Deze plaats telt volgens het CBS 61.655 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Garderen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 710.442 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 7
Gemiddelde vraagprijs € 710.442
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Garderen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Garderen is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Garderen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Garderen

Er zijn recent 7 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Garderen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Garderen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Garderen. Een eengezinswoning in Garderen komt het meest (60%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Garderen

In Garderen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Garderen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Garderen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Garderen

Starterswoningen in Garderen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Garderen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Garderen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Garderen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Garderen

Wil je een huis kopen in Garderen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Garderen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Garderen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Garderen.

Bekijk alle koopwoningen in Garderen. Zoek je huurwoning in Garderen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Garderen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Garderen is 4.352 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.750 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Garderen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Garderen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Garderen

Garderen bestaat uit 10 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.