De Huizenmarkt in Garderen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Garderen

Woningmarkt Garderen

Garderen is een plaats in de gemeente Barneveld. Deze plaats telt volgens het CBS 62.695 inwoners. Momenteel staan er 10 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Garderen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 710.285 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 10
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 710.285
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Garderen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Garderen is 38 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Garderen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Garderen

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Garderen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Garderen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Garderen. Een eengezinswoning in Garderen komt het meest (61%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Garderen

In Garderen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Garderen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Garderen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Garderen
Binnenring: Nederland

Garderen waar ligt dat?

Woningen te koop Garderen

Wil je een huis kopen in Garderen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Garderen . Er staan momenteel 10 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Garderen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Garderen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Garderen. Zoek je huurwoning in Garderen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Garderen

Starterswoningen in Garderen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Garderen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Garderen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Garderen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Garderen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Garderen is 3.750 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.227 euro).

Leeftijden Garderen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Garderen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Garderen

Garderen bestaat uit 12 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.