logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt De Glind in De Glind

Begrijp de huizenprijzen in De Glind Barneveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Glind Barneveld

De Glind is een wijk in de plaats De Glind binnen de gemeente Barneveld. Deze wijk telt volgens het CBS 755 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Glind. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 497.830 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 497.830
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in De Glind

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Glind is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Glind moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Glind.

Woningen recent verkocht in De Glind

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Glind. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Glind.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in De Glind. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Glind. Een eengezinswoning in De Glind komt het meest (83%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Glind

In De Glind wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Glind

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Glind (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Glind

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Glind vergeleken met de Barneveld en Nederland.

Huizenprijzen in De Glind Barneveld

Starterswoningen in De Glind Barneveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Glind Barneveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Glind Barneveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Glind Barneveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Glind Barneveld

Wil je een huis kopen in De Glind Barneveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Glind Barneveld . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in De Glind alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Glind.

Bekijk alle koopwoningen in De Glind Barneveld. Zoek je huurwoning in De Glind Barneveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Glind

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Glind is 5.138 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.891 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Glind

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Glind vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in De Glind

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in De Glind? Ontdek ook de buurten binnen de wijk De Glind

Buitengebied De Glind De Glind