logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Barneveld in Barneveld

Begrijp de huizenprijzen in Barneveld Barneveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Barneveld Barneveld

Barneveld is een wijk in de plaats Barneveld binnen de gemeente Barneveld. Deze wijk telt volgens het CBS 35.835 inwoners. Momenteel staan er 29 woningen te koop en zijn er recent 156 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Barneveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 539.858 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 29
Woningen recent verkocht 156
Gemiddelde vraagprijs € 539.858
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Barneveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Barneveld is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Barneveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Barneveld.

Woningen recent verkocht in Barneveld

Er zijn recent 156 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Barneveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Barneveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Barneveld. Een eengezinswoning in Barneveld komt het meest (68%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Barneveld

In Barneveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Barneveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Barneveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Barneveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Barneveld vergeleken met de Barneveld en Nederland.

Huizenprijzen in Barneveld Barneveld

Starterswoningen in Barneveld Barneveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Barneveld Barneveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Barneveld Barneveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Barneveld Barneveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Barneveld Barneveld

Wil je een huis kopen in Barneveld Barneveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Barneveld Barneveld . Er staan momenteel 29 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Barneveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Barneveld.

Bekijk alle koopwoningen in Barneveld Barneveld. Zoek je huurwoning in Barneveld Barneveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Barneveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Barneveld is 3.948 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.654 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Barneveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Barneveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Barneveld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Barneveld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Barneveld

Buitengebied Barneveld Centrum Barneveld De Koot Vogelbuurt De Lors Staatsliedenwijk De Valk Vliegersveld Rootselaar-West Rootselaar-Oost Oldenbarneveld De Vaarst Norschoten De Briellared De Burgt Veller Harselaar-West Harselaar-Oost