Barneveld in gemeente Barneveld

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Barneveld

Een eerste blik op Barneveld

Barneveld is een wijk in de gemeente Barneveld. Deze wijk telt volgens het CBS 33.825 inwoners. Momenteel staan er 90 woningen te koop en zijn er recent 144 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Barneveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 447.733 euro.

Woningen te koop 90
Woningen recent verkocht 144
Gemiddelde vraagprijs € 447.733
Percentage gezinnen met kinderen 42%

Verkoopduur woningen in Barneveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Barneveld is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Barneveld moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Barneveld.

Woningen recent verkocht in Barneveld

Er zijn recent 144 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Barneveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Barneveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Barneveld. Een eengezinswoning in Barneveld komt het meest (62%) voor. Daarna komt een portiekflat met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Barneveld

In Barneveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Barneveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Barneveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Barneveld
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Barneveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Barneveld vergeleken met de Barneveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Barneveld

Wil je een huis kopen in Barneveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Barneveld. Er staan momenteel 90 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Barneveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Barneveld.

Huizenprijzen in Barneveld

Starterswoningen in Barneveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Barneveld zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Barneveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Barneveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Barneveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Barneveld is 3.018 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Barneveld is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Barneveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Barneveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Barneveld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Barneveld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Barneveld

Buitengebied Barneveld Centrum Barneveld De Koot Vogelbuurt De Lors Staatsliedenwijk De Valk Vliegersveld Rootselaar-West Rootselaar-Oost Oldenbarneveld De Vaarst Norschoten De Briellared De Burgt Veller Harselaar-West Harselaar-Oost

Instellingen zijn opgeslagen