Achterveld in gemeente Barneveld

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Achterveld

Een eerste blik op Achterveld

Achterveld is een wijk in de gemeente Barneveld. Deze wijk telt volgens het CBS 130 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Achterveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.195.000 euro.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 1.195.000
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Achterveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Achterveld is 98 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Achterveld kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Achterveld

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Achterveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Achterveld.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Achterveld. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Achterveld. Een woonboerderij in Achterveld komt het meest (67%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Achterveld

In Achterveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Achterveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Achterveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Achterveld
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Achterveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Achterveld vergeleken met de Barneveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Achterveld

Wil je een huis kopen in Achterveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Achterveld. Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Achterveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Achterveld.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Achterveld.

Huizenprijzen in Achterveld

Starterswoningen in Achterveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Achterveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Achterveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Achterveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Achterveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Achterveld is 3.464 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Achterveld is hoger vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Achterveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Achterveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Achterveld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Achterveld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Achterveld

Buitengebied Achterveld

Instellingen zijn opgeslagen