Huizenmarkt Achterveld in Achterveld (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Achterveld

Woningmarkt Achterveld

Achterveld is een wijk in de plaats Achterveld binnen de gemeente Barneveld. Deze wijk telt volgens het CBS 130 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Achterveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 1.570.809 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 1.570.809
Percentage gezinnen met kinderen 48%

Verkoopduur woningen in Achterveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Achterveld is 54 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Achterveld kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Achterveld

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Achterveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Achterveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Achterveld. Een woonboerderij in Achterveld komt het meest (57%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Achterveld

In Achterveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Achterveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Achterveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Achterveld
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Achterveld

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Achterveld vergeleken met de Barneveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Achterveld waar ligt dat?

Woningen te koop Achterveld

Wil je een huis kopen in Achterveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Achterveld . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Achterveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Achterveld.

Bekijk hier alle koopwoningen in Achterveld. Zoek je huurwoning in Achterveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Achterveld

Starterswoningen in Achterveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Achterveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Achterveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Achterveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Achterveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Achterveld is 5.003 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.825 euro).

Leeftijden Achterveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Achterveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Achterveld

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Achterveld? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Achterveld

Buitengebied Achterveld