Huizenmarkt Zwartebroek in Zwartebroek (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zwartebroek

Woningmarkt Zwartebroek

Zwartebroek is een wijk in de plaats Zwartebroek binnen de gemeente Barneveld. Deze wijk telt volgens het CBS 1.355 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zwartebroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 923.648 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 923.648
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Zwartebroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zwartebroek is 26 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zwartebroek moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zwartebroek.

Woningen recent verkocht in Zwartebroek

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zwartebroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zwartebroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zwartebroek. Een eengezinswoning in Zwartebroek komt het meest (69%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 19% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zwartebroek

In Zwartebroek wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zwartebroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zwartebroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zwartebroek
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zwartebroek

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zwartebroek vergeleken met de Barneveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Zwartebroek waar ligt dat?

Woningen te koop Zwartebroek

Wil je een huis kopen in Zwartebroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zwartebroek . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Zwartebroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zwartebroek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zwartebroek. Zoek je huurwoning in Zwartebroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Zwartebroek

Starterswoningen in Zwartebroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zwartebroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zwartebroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zwartebroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zwartebroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zwartebroek is 3.748 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.824 euro).

Leeftijden Zwartebroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zwartebroek vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zwartebroek

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zwartebroek? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zwartebroek

Buitengebied Zwartebroek Zwartebroek