De Huizenmarkt in Driel (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Driel

Woningmarkt Driel

Driel is een plaats in de gemeente Overbetuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 47.490 inwoners. Momenteel staan er 14 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 433.274 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 14
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 433.274
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Driel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Driel is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Driel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Driel.

Woningen recent verkocht in Driel

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Driel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Driel. Een eengezinswoning in Driel komt het meest (76%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Driel

In Driel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Driel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Driel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Driel
Binnenring: Nederland

Driel waar ligt dat?

Woningen te koop Driel

Wil je een huis kopen in Driel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Driel . Er staan momenteel 14 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Driel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Driel.

Bekijk hier alle koopwoningen in Driel. Zoek je huurwoning in Driel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Driel

Starterswoningen in Driel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Driel zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Driel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Driel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Driel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Driel is 3.377 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.541 euro).

Leeftijden Driel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Driel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Driel

Driel bestaat uit 5 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.