logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Driel

Begrijp de huizenprijzen in Driel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Driel

Driel is een plaats in de gemeente Overbetuwe. Deze plaats telt volgens het CBS 48.707 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 495.621 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 495.621
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Driel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Driel is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Driel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Driel.

Woningen recent verkocht in Driel

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Driel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Driel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Driel. Een eengezinswoning in Driel komt het meest (76%) voor. Daarna komt een herenhuis met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Driel

In Driel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Driel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Driel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Driel

Starterswoningen in Driel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Driel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Driel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Driel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Driel

Wil je een huis kopen in Driel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Driel . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Driel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Driel.

Bekijk alle koopwoningen in Driel. Zoek je huurwoning in Driel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Driel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Driel is 3.718 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.360 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Driel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Driel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Driel

Driel bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.