Huizenprijzen en de huizenmarkt in Beilen

Begrijp de huizenprijzen in Beilen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Beilen

Beilen is een plaats in de gemeente Midden-Drenthe. Deze plaats telt volgens het CBS 29.745 inwoners. Momenteel staan er 36 woningen te koop en zijn er recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beilen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 424.194 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 36
Woningen recent verkocht 49
Gemiddelde vraagprijs € 424.194
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Beilen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Beilen is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Beilen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Beilen.

Woningen recent verkocht in Beilen

Er zijn recent 49 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Beilen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Beilen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Beilen. Een eengezinswoning in Beilen komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Beilen

In Beilen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Beilen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Beilen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Beilen

Starterswoningen in Beilen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Beilen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Beilen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Beilen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Beilen

Wil je een huis kopen in Beilen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Beilen . Er staan momenteel 36 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Beilen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Beilen.

Bekijk alle koopwoningen in Beilen. Zoek je huurwoning in Beilen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Beilen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Beilen is 3.040 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.821 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Beilen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Beilen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Beilen

Beilen bestaat uit 16 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.