Koopwoningen in Batenburg

Bekijk alle 4 woningen te koop in Batenburg. Bekijk foto's, de woningwaarde, filter het aanbod en vind direct koophuizen in Batenburg die je zoekt.

Makelaars in Batenburg

Zoek je een aankoop- of verkoopmakelaar in Batenburg? Wij helpen jou de beste makelaar te vinden in Batenburg. Een koopwoning bezichtigen in Batenburg? Neem dan direct contact op met een makelaar of aanbieder via het woningprofiel.

Woning kopen in Batenburg

Er staan 4 woningen te koop in Batenburg die voldoen aan jouw zoekopdracht. Er zijn verschillende type koopwoningen te vinden in Batenburg.

Huis te koop in Batenburg

Batenburg is een plaats in de gemeente Wijchen binnen de provincie Gelderland. Op Huispedia kan je naast koopwoningen in Batenburg ook woningmarkinformatie vinden met alle trends en het woningaanbod in Batenburg. Kan je jouw woning niet vinden in Batenburg? Bekijk dan ook eens onderstaande plaatsen in de buurt.

Vind je koopwoning op Huispedia

Vind het meest complete aanbod koopwoningen in Batenburg op Huispedia. Zoek je woningen op basis van het aantal slaapkamers of de aanwezigheid van een tuin of balkon in Batenburg? Gebruik dan onze filters om je zoekopdracht aan te passen op jouw woonwens. Zoek nu jouw droom koopwoning in Batenburg! Bekijk bijvoorbeeld: Appartementen Batenburg, koophuizen Batenburg of 4 kamer woningen Batenburg.
Instellingen zijn opgeslagen