Asch in de gemeente Buren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Asch

Een eerste blik op Asch

Asch is een plaats in de gemeente Buren. Deze plaats telt volgens het CBS 29.550 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Asch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 744.107 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 744.107
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Asch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Asch is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Asch moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Asch.

Woningen recent verkocht in Asch

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Asch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Asch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Asch. Een eengezinswoning in Asch komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 29% het meest voor.

Gezinssamenstelling Asch

In Asch wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Asch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Asch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Asch
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Asch

Wil je een huis kopen in Asch? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Asch . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Asch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Asch.

Zoek je huurwoning in Asch? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Asch.

Huizenprijzen in Asch

Starterswoningen in Asch zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Asch zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Asch zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Asch? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Asch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Asch is 2.683 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.254 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Asch is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Asch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Asch vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Asch

Asch bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen