Huizenprijzen en de huizenmarkt in Asch

Begrijp de huizenprijzen in Asch met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Asch

Asch is een plaats in de gemeente Buren. Deze plaats telt volgens het CBS 29.550 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Asch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 678.186 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 678.186
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Asch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Asch is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Asch kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Asch

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Asch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Asch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Asch. Een eengezinswoning in Asch komt het meest (49%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Asch

In Asch wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Asch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Asch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Asch

Starterswoningen in Asch zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Asch zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Asch zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Asch? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Asch

Wil je een huis kopen in Asch? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Asch . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Asch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Asch.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Asch.

Bekijk alle koopwoningen in Asch. Zoek je huurwoning in Asch? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Asch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Asch is 4.495 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (4.478 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Asch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Asch vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Asch

Asch bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.