Andel in de gemeente Altena

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Andel

Een eerste blik op Andel

Andel is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 54.725 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Andel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 437.850 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 23
Gemiddelde vraagprijs € 437.850
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Andel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Andel is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Andel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Andel

Er zijn recent 23 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Andel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Andel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Andel. Een eengezinswoning in Andel komt het meest (71%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 9% het meest voor.

Gezinssamenstelling Andel

In Andel wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Andel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Andel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Andel
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Andel

Wil je een huis kopen in Andel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Andel . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Andel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Andel.

Zoek je huurwoning in Andel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Andel.

Huizenprijzen in Andel

Starterswoningen in Andel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Andel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Andel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Andel? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Andel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Andel is 2.470 euro. De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Andel is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Andel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Andel vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Andel

Andel bestaat uit 18 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen