logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Andel

Begrijp de huizenprijzen in Andel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Andel

Andel is een plaats in de gemeente Altena. Deze plaats telt volgens het CBS 57.726 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 40 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Andel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 542.176 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 40
Gemiddelde vraagprijs € 542.176
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Andel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Andel is 40 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Andel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Andel

Er zijn recent 40 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Andel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Andel.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Andel. Een eengezinswoning in Andel komt het meest (77%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 6% het meest voor.

Gezinssamenstelling Andel

In Andel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Andel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Andel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Andel

Starterswoningen in Andel zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Andel zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Andel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Andel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Andel

Wil je een huis kopen in Andel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Andel . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Andel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Andel.

Bekijk alle koopwoningen in Andel. Zoek je huurwoning in Andel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Andel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Andel is 3.330 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.252 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Andel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Andel vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Andel

Andel bestaat uit 37 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.