Zoelen in de gemeente Buren

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zoelen

Een eerste blik op Zoelen

Zoelen is een plaats in de gemeente Buren. Deze plaats telt volgens het CBS 29.550 inwoners. Momenteel staan er 12 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Zoelen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 641.649 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 12
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 641.649
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Zoelen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zoelen is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zoelen kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zoelen

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zoelen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zoelen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zoelen. Een eengezinswoning in Zoelen komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zoelen

In Zoelen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zoelen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zoelen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zoelen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Zoelen

Wil je een huis kopen in Zoelen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zoelen. Er staan momenteel 12 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zoelen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zoelen.

Huizenprijzen in Zoelen

Starterswoningen in Zoelen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Zoelen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zoelen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zoelen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zoelen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zoelen is 3.111 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.706 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Zoelen is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Zoelen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zoelen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Zoelen

Zoelen bestaat uit 8 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen