De Huizenmarkt in Woltersum (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Woltersum

Woningmarkt Woltersum

Woltersum is een plaats in de gemeente Groningen. Deze plaats telt volgens het CBS 229.955 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woltersum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 466.600 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 466.600
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Woltersum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Woltersum is 92 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Woltersum kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Woltersum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Woltersum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Woltersum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Woltersum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Woltersum. Een eengezinswoning in Woltersum komt het meest (75%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Woltersum

In Woltersum wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Woltersum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Woltersum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Woltersum
Binnenring: Nederland

Woltersum waar ligt dat?

Woningen te koop Woltersum

Wil je een huis kopen in Woltersum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Woltersum . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Woltersum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Woltersum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Woltersum. Zoek je huurwoning in Woltersum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Woltersum

Starterswoningen in Woltersum zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Woltersum zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Woltersum zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Woltersum? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Woltersum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Woltersum is 2.141 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.907 euro).

Leeftijden Woltersum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Woltersum vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Woltersum

Woltersum bestaat uit 19 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.