Alle woningmarktinfo Veenhuizen in gemeente Noordenveld

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Veenhuizen

Een eerste blik op Veenhuizen

Veenhuizen is een plaats in de gemeente Noordenveld. Deze plaats telt volgens het CBS 35.165 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veenhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 303.867 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 303.867
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Veenhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Veenhuizen is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Veenhuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Veenhuizen.

Woningen recent verkocht in Veenhuizen

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Veenhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Veenhuizen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Veenhuizen. Een eengezinswoning in Veenhuizen komt het meest (91%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Veenhuizen

In Veenhuizen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Veenhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Veenhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Veenhuizen
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Veenhuizen

Wil je een huis kopen in Veenhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Veenhuizen . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Veenhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Veenhuizen.

Zoek je huurwoning in Veenhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Veenhuizen.

Huizenprijzen in Veenhuizen

Starterswoningen in Veenhuizen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Veenhuizen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Veenhuizen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Veenhuizen? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Veenhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Veenhuizen is 2.478 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.086 euro).

Leeftijden Veenhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Veenhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Veenhuizen

Veenhuizen bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen