Alle woningmarktinfo Roden in Noordenveld

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Roden

Een eerste blik op Roden

Roden is een wijk in de gemeente Noordenveld. Deze wijk telt volgens het CBS 1.430 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 895.377 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 895.377
Percentage gezinnen met kinderen 30%

Verkoopduur woningen in Roden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Roden is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Roden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Roden.

Woningen recent verkocht in Roden

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Roden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Roden. Een woonboerderij in Roden komt het meest (46%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Roden

In Roden wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Roden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Roden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Roden
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Roden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Roden vergeleken met de Noordenveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Roden

Wil je een huis kopen in Roden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Roden . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Roden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Roden.

Zoek je huurwoning in Roden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Roden.

Huizenprijzen in Roden

Starterswoningen in Roden zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Roden zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Roden zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Roden? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Roden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Roden is 3.102 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.462 euro).

Leeftijden Roden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Roden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Roden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Roden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Roden

Roderesch Steenbergen Buitengebied Roden Noord Buitengebied Roden Zuid Buitengebied Roden West

Instellingen zijn opgeslagen