Alle woningmarktinfo Norg in Noordenveld

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Norg

Een eerste blik op Norg

Norg is een wijk in de gemeente Noordenveld. Deze wijk telt volgens het CBS 6.075 inwoners. Momenteel staan er 25 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Norg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 350.042 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 25
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 350.042
Percentage gezinnen met kinderen 31%

Verkoopduur woningen in Norg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Norg is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Norg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Norg.

Woningen recent verkocht in Norg

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Norg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Norg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Norg. Een eengezinswoning in Norg komt het meest (66%) voor. Daarna komt een galerijflat met 10% het meest voor.

Gezinssamenstelling Norg

In Norg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Norg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Norg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Norg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Norg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Norg vergeleken met de Noordenveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Norg waar ligt dat?

Woningen te koop in Norg

Wil je een huis kopen in Norg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Norg . Er staan momenteel 25 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Norg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Norg.

Zoek je huurwoning in Norg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Norg.

Huizenprijzen in Norg

Starterswoningen in Norg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Norg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Norg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Norg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Norg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Norg is 2.755 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.224 euro).

Leeftijden Norg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Norg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Norg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Norg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Norg

Norg Een Langelo Peest Zuidvelde Westervelde Veenhuizen Verspreide huizen Huis ter Heide Verspreide huizen Een-West Verspreide huizen Norg