Huizenmarkt Zevenhuizen in Nietap (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Zevenhuizen

Woningmarkt Zevenhuizen

Zevenhuizen is een wijk in de plaats Nietap binnen de gemeente Noordenveld. Deze wijk telt volgens het CBS 2.790 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zevenhuizen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 423.716 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 423.716
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Zevenhuizen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zevenhuizen is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zevenhuizen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Zevenhuizen.

Woningen recent verkocht in Zevenhuizen

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zevenhuizen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zevenhuizen.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Zevenhuizen. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Zevenhuizen

In Zevenhuizen wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Zevenhuizen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Zevenhuizen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zevenhuizen
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Zevenhuizen

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Zevenhuizen vergeleken met de Noordenveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Zevenhuizen waar ligt dat?

Woningen te koop Zevenhuizen

Wil je een huis kopen in Zevenhuizen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zevenhuizen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Zevenhuizen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zevenhuizen.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Zevenhuizen.

Bekijk hier alle koopwoningen in Zevenhuizen. Zoek je huurwoning in Zevenhuizen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zevenhuizen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zevenhuizen is 2.893 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.154 euro).

Leeftijden Zevenhuizen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zevenhuizen vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Zevenhuizen

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Zevenhuizen? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Zevenhuizen

Bebouwde kom Zevenhuizen De Haspel Drostinnewijk Boerenstreek Buitengebied ten noorden van Zevenhuizen Buitengebied ten oosten van Zevenhuizen Buitengebied ten westen van Zevenhuizen