logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Norg in Veenhuizen

Begrijp de huizenprijzen in Norg Noordenveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Norg Noordenveld

Norg is een wijk in de plaats Veenhuizen binnen de gemeente Noordenveld. Deze wijk telt volgens het CBS 820 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Norg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 559.598 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 559.598
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Norg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Norg is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Norg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Norg.

Woningen recent verkocht in Norg

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Norg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Norg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Norg. Een eengezinswoning in Norg komt het meest (54%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Norg

In Norg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Norg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Norg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Norg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Norg vergeleken met de Noordenveld en Nederland.

Huizenprijzen in Norg Noordenveld

Starterswoningen in Norg Noordenveld zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Norg Noordenveld zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Norg Noordenveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Norg Noordenveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Norg Noordenveld

Wil je een huis kopen in Norg Noordenveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Norg Noordenveld . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Norg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Norg.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Norg Noordenveld.

Bekijk alle koopwoningen in Norg Noordenveld. Zoek je huurwoning in Norg Noordenveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Norg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Norg is 3.408 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.286 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Norg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Norg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Norg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Norg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Norg

Verspreide huizen Een Verspreide huizen Langelo Verspreide huizen Peest Verspreide huizen Zuidvelde Verspreide huizen Westervelde Verspreide huizen Veenhuizen