Huizenmarkt Norg in Langelo (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Norg

Woningmarkt Norg

Norg is een wijk in de plaats Langelo binnen de gemeente Noordenveld. Deze wijk telt volgens het CBS 1.895 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Norg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 528.351 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 528.351
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Norg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Norg is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Norg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Norg.

Woningen recent verkocht in Norg

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Norg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Norg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Norg. Een eengezinswoning in Norg komt het meest (55%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Norg

In Norg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Norg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Norg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Norg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Norg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Norg vergeleken met de Noordenveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Norg waar ligt dat?

Woningen te koop Norg

Wil je een huis kopen in Norg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Norg . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Norg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Norg.

Bekijk hier alle koopwoningen in Norg. Zoek je huurwoning in Norg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Norg

Starterswoningen in Norg zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Norg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Norg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Norg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Norg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Norg is 4.429 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.832 euro).

Leeftijden Norg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Norg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Norg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Norg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Norg

Verspreide huizen Een Verspreide huizen Langelo Verspreide huizen Peest Verspreide huizen Zuidvelde Verspreide huizen Veenhuizen