Norg in gemeente Noordenveld

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Norg

Een eerste blik op Norg

Norg is een wijk in de gemeente Noordenveld. Deze wijk telt volgens het CBS 1.895 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorboud in Norg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 522.037 euro.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 522.037
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Norg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Norg is 45 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Norg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Norg

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Norg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Norg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Norg. Een eengezinswoning in Norg komt het meest (55%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Norg

In Norg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Norg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Norg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Norg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Norg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Norg vergeleken met de Noordenveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Norg

Wil je een huis kopen in Norg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Norg. Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Norg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Norg.

Huizenprijzen in Norg

Starterswoningen in Norg zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Norg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Norg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Norg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Norg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Norg is 2.321 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.217 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Norg is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Norg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Norg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Norg

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Norg? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Norg

Verspreide huizen Een Verspreide huizen Langelo Verspreide huizen Peest Verspreide huizen Zuidvelde Verspreide huizen Veenhuizen

Instellingen zijn opgeslagen