Alle woningmarktinfo Peize in Noordenveld

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Peize

Een eerste blik op Peize

Peize is een wijk in de gemeente Noordenveld. Deze wijk telt volgens het CBS 5.530 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Peize. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 442.033 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 442.033
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Peize

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Peize is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Peize moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Peize.

Woningen recent verkocht in Peize

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Peize. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Peize.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Peize. Een eengezinswoning in Peize komt het meest (73%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Peize

In Peize wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Peize

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Peize (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Peize
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Peize

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Peize vergeleken met de Noordenveld en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Peize

Wil je een huis kopen in Peize? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Peize . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Peize alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Peize.

Zoek je huurwoning in Peize? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Peize.

Huizenprijzen in Peize

Starterswoningen in Peize zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Peize zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Peize zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Peize? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Peize

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Peize is 2.974 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.581 euro).

Leeftijden Peize

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Peize vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Peize

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Peize? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Peize

Peize Altena Peizermade Verspreide huizen Peize Noord

Instellingen zijn opgeslagen