Huizenprijzen en de huizenmarkt Roden in Roden

Begrijp de huizenprijzen in Roden Noordenveld met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Roden Noordenveld

Roden is een wijk in de plaats Roden binnen de gemeente Noordenveld. Deze wijk telt volgens het CBS 17.445 inwoners. Momenteel staan er 18 woningen te koop en zijn er recent 64 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roden. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 388.670 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 18
Woningen recent verkocht 64
Gemiddelde vraagprijs € 388.670
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Roden

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Roden is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Roden moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Roden.

Woningen recent verkocht in Roden

Er zijn recent 64 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Roden. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Roden.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Roden. Een eengezinswoning in Roden komt het meest (64%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Roden

In Roden wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Roden

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Roden (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Roden

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Roden vergeleken met de Noordenveld en Nederland.

Huizenprijzen in Roden Noordenveld

Starterswoningen in Roden Noordenveld zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Roden Noordenveld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Roden Noordenveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Roden Noordenveld? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Roden Noordenveld

Wil je een huis kopen in Roden Noordenveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Roden Noordenveld . Er staan momenteel 18 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Roden alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Roden.

Bekijk alle koopwoningen in Roden Noordenveld. Zoek je huurwoning in Roden Noordenveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Roden

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Roden is 3.075 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.923 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Roden

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Roden vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Roden

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Roden? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Roden

Roden Roden West Industrieterrein Roden Nieuw-Roden Nietap Leutingewolde Foxwolde Roderwolde Sandebuur Lieveren