Huizenprijzen en de huizenmarkt in Ulvenhout

Begrijp de huizenprijzen in Ulvenhout met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Ulvenhout

Ulvenhout is een plaats in de gemeente Breda. Deze plaats telt volgens het CBS 185.755 inwoners. Momenteel staan er 13 woningen te koop en zijn er recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ulvenhout. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 730.991 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 13
Woningen recent verkocht 26
Gemiddelde vraagprijs € 730.991
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Ulvenhout

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Ulvenhout is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Ulvenhout moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Ulvenhout.

Woningen recent verkocht in Ulvenhout

Er zijn recent 26 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Ulvenhout. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Ulvenhout.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Ulvenhout. Een eengezinswoning in Ulvenhout komt het meest (70%) voor. Daarna komt een villa met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Ulvenhout

In Ulvenhout wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Ulvenhout

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Ulvenhout (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Ulvenhout

Starterswoningen in Ulvenhout zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Ulvenhout zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Ulvenhout zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Ulvenhout? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Ulvenhout

Wil je een huis kopen in Ulvenhout? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Ulvenhout . Er staan momenteel 13 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Ulvenhout alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Ulvenhout.

Bekijk alle koopwoningen in Ulvenhout. Zoek je huurwoning in Ulvenhout? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Ulvenhout

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Ulvenhout is 4.467 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (4.462 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Ulvenhout

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Ulvenhout vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Ulvenhout

Ulvenhout bestaat uit 13 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.